Sluit nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste realisaties van HM Projects.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Image
Background Waarom HM Projects jouw interieurpartner is

Waarom HM Projects jouw interieurpartner is

Je wil een nieuw interieur en je bent op zoek naar de juiste partner.
Het onafhankelijke HM Projects heeft alles om jouw interieurdroom waar te maken.

HM Projects is een in Wemmel gelegen onafhankelijk, dynamisch kantoor van interieurarchitecten. Opgericht door Herman Vandensande en Marc De Koninck in 2000, kan het vandaag terugblikken op een jarenlange, succesvolle ervaring in het ontwerpen en restylen van interieurprojecten voor retailers, kantoren en showrooms.

Maar welke factoren dragen bij tot het succes van HM Projects?

We vroegen het aan een aantal klanten en kwamen tot volgende conclusies.

Unieke totaalaanpak met
aandacht voor lokale partners

Klanten waarderen het enorm dat HM Projects een totaalaanpak aanbiedt. De interieurspecialisten staan hun klanten bij van de ontwerpfase tot de uiteindelijke oplevering. Bovendien volgt HM Projects zijn werven op in eigen beheer.

Met het oog op een optimaal resultaat, start HM Projects elk project met een grondige analyse van het bouw- of verbouwingsproject waarbij gekeken wordt naar onder meer functionaliteit, specifieke behoeften en rendabiliteit. Klanten appreciëren deze aanpak en bestempelen deze manier van werken als zeer uniek.

Een partnership met HM Projects is verder een garantie op een zorgeloos traject. HM Projects coördineert de werkzaamheden en de opvolging ervan op zo’n naadloze manier dat de opdrachtgevers op hun beide oren kunnen slapen. Hun interieurproject is trouwens in goede handen.

De bewuste keuze om enkel te werken met lokale aannemers is een andere troef van HM Projects. Zo kunnen kosten en tijd worden bespaard en dat zijn uiteraard twee belangrijke punten ten voordele van de klant.

Betrokken alsof het
hun eigen project betreft

Voor elk interieurtraject van HM Projects is er één aanspreekpunt, die de werkzaamheden coördineert. Dat maakt de communicatie en de opvolging voor de klant niet alleen gemakkelijk, maar ook eenvoudig en overzichtelijk.

Herman en Marc blijven ook na al die jaren zeer betrokken bij de opvolging van hun werven en en deze persoonlijke aanpak wordt door vele klanten bijzonder fel gesmaakt. De andere teamleden – Tom en Merel – volgden inmiddels hun voorbeeld en zijn, net als Herman en Marc, duidelijk aanwezig op hun werven. “Je zou denken dat ze de werkzaamheden van hun eigen interieurproject aan het opvolgen zijn”, liet een klant zich ontvallen.

Geen vage beloftes,
maar glasheldere transparantie

Klanten geven ook aan dat de communicatie naast eenvoudig en overzichtelijk ook transparant is. “Je weet waar het op staat als je met HM Projects werkt. Er is geen dubbelzinnige communicatie en dat kan ik bijzonder waarderen. In de bouwsector heb je nog maar al te dikwijls te maken met vage beloftes. Niets van dit alles bij HM Projects.”

De samenwerking met HM Projects in enkele woorden? Zaakvoerder Wim Van Campenhout van het Londerzeelse KBC zakenkantoor Van Campenhout verwoordt het als volgt: “Het is een plezier om met echte zakenmannen samen te werken. Ze verlichten mijn eigen taak enorm en ze zijn echt aanwezig op hun werven!”.

En de waardering komt niet alleen van de klanten. Eerder dit jaar werden maar liefst drie projecten van HM Projects genomineerd voor de Shop Design Awards. Ook de sector zelf ziet dus tot welke grootse realisaties HM Projects in staat is. Wordt ongetwijfeld vervolgd met nieuwe, mooie interieurtrajecten….