Referenties

De klant komt op de eerste plaats.
Respect van timing en budgetten,
volledige controle over uw project, technische expertise.

Flexibiliteit is een must.

We streven naar happy customers!
Zowel na sales, als gedurende het project,
maar zeker ook na beëindiging van het project.

Milano Herenkleding Bilzen

"De samenwerking met HM Projects is al meerdere malen een succes te noemen.
Van ontwerp tot uitvoering een top realisatie. Planning en uitvoering correct binnen de afgesproken termijnen. Budgetten gerespecteerd, en gerealiseerd met mijn gewenste plaatselijke contacten, aannemers, onder nauwe begeleiding van HM-Projects.
Een meerwaarde en een topafwerking! Kortom ik ben een tevreden klant."

CFO Weber Shandwick Brussels

"Voor de totaalinrichting van onze kantoren te Brussel kozen wij voor een samenwerking met HM Projects. Hun ontwerp was trendy en tijdloos tegelijk, met de nieuwste materialen en een vleugje design. De planning en de uitvoering verliep smetteloos binnen een zeer strak tijdschema. Eén centraal aanspreekpunt, prima keuze van onderaannemers en transparante prijsafspraken. Kortom een zakenpartner die we kunnen aanbevelen."

Hendrik De Cock zaakvoerder De Cock Fasion Wolvertem

"Ik heb het geluk gehad in 2007 Herman en Marc te mogen leren kennen en dit in het kader van de inrichting van mijn Heren kledingzaak met de betere merken.Dus was het voor mij zeer belangrijk dergelijke en exclusieve uitstraling te bekomen met de inrichting.
Na een eerste gesprek van amper twee uur wisten de heren van HM-Projects wat ik wou.En de eerste en meteen ook de laatste plannen waren na 14 dagen een feit.Na de werken en het opleveren van de zaak vroegen mensen of ik nu toch blij was dat alles achter de rug was.Mijn antwoord was Negatief !
Door de professionele organisatie van Herman en Marc, heb ik geen 10min problemen gekend in het bouwen van mijn nieuwe zaak.
Na 8jaar sta ik nog fier in de winkel door de klasse volle en nog hedendaagse inrichting.
Dus heb ik nu weer niet getwijfeld om de heren van HM-Projects te contacteren en helemaal hun job te laten doen met de inrichting van mijn aangekochte woning.En weer met hetzelfde resultaat !
"De ergernis van slechte kwaliteit duurt veel langer dan de vreugde van de prijs ! "